Video’s. Kort en krachtig.

Video’s om uw gewenste resultaat te bereiken en uw doelgroep te bewegen.
Ik blijf up to date in het maken van video om uw verhaal krachtig over te brengen.

Sinds 2013 ben ik zelfstandig cameraman en video editor voor een hoop fijne klanten. Wat mij opvalt is dat klanten een resultaat willen bereiken met hun video en niet alleen een mooie video willen. Dat is waar ik mij op richt. Door actief te luisteren en mij te verdiepen in de doelgroep van mijn klant, maak ik video’s die hun doelgroep aanspreken. Op die manier krijgt mijn klant het beste resultaat.


Onderstaand een playlist van een aantal video’s die ik zelf of in samenwerking met professionals uit mijn netwerk gemaakt heb.

Load More

Hieronder mijn meest recente video’s die openbaar mogen staan.

Error 404 The playlist identified with the request's playlistId parameter cannot be found. : playlistNotFound

Samenwerkingen